Setmana blanca amb l’escola de vela

Benvolguts/udes,

Des del Port de Badalona us fem arribar la proposta que l’Escola Municipal de Vela de Badalona ha preparat per a la setmana de vacances escolars del 7 a l’11 de març, que han batejat com a “Setmana Blava”.

Està orientada, d’entrada,  a nens i nenes d’entre 4 a 14 anys, en un horari establert de 9.00h a 17.00h, amb servei de menjador o possibiitat de portar la “carmanyola” (en els dos casos els nens comparteixen el menjador) i amb servei anterior i posterior a aquest horari, per si per temes de feina cal atendre els nens i les nenes des d’ abans de les 9.00h o fins a més tard de les cinc de la tarda.

Cada jornada està dedicada a un tema de coneixement, tal i com ho teniu explicat en la programació adjunta. Alguna activitat pot variar per raons metereològiques, però es pot desenvolupar un altre dia. Com que els grups es fan per edat, cada grup d’edat farà tot l’àmbit temàtic una jornada i tots aniran rotant-hi.  La roba que han de portar per desenvolupar les activitats és roba cómoda, per poder saltar i correr. Ll’Escola avisarà les famílies dels nens i de les nenes inscrits per informar quin és el dia que faran la jornada de vela. Per desenvolupar-la, només caldrà portar calçat esportiu amb sola blanca i un impermeable, crema solar i ulleres de sol. Res més.

Les famílies interessades en què els seus fills i filles s’acostin al mar, des d’una vessant pedagògica i aprenent coneixements marins, ambientals, de seguretat, metereològics…., tenen una oportunitat en aquesta cita. També serà la manera d’apropar-se amb la pràctica de la vela, un esport d’equip, sa, que es desenvolupa en un medi obert, amb plena seguretat,  i també que posa a prova les habilitats personals.

Per poder detallar i concretar més sobre aquesta activitat,  i sobre el període i els requisits d’ inscripció, contactin amb l’Escola Municipal de Vela, amb les següents dades de contacte:

 

VELA BADALONA ESCOLA MUNICIPAL

Mes informació als documents adjunts: Program Setmana Actividats 4-14 anys Setmana Blava 7 11 Marzo 2011 _2

Camille Lacouture

Coordinación General –

Mv. +34.667.500.653

Port Esportiu Pesquer de Badalona

Moll de Rivera. Edifici Marina Seca, baixos

08912 BADALONA

info@velabadalona.cat

www.velabadalona.cat

Esta entrada fue publicada en 1 Tallers i Activitats del barri, 6 Platges y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

K45Fd

Por favor, escriba el texto anterior: