L’accés al pont del Petroli de Badalona tancat per les obres del passeig Marítim

Les obres també afecte les platges del Coco i del pont del Petroli

A partir d’avui dimecres, 17 de novembre, no es podrà passejar pel pont del Petroli de Badalona degut a l’enderroc de l’escullera, des d’on s’hi accedia fins ara, per les obres del passeig Marítim. Part de la platja del Coco i del pont del Petroli també romandran tancades per aquesta mateixa raó.

Una de les actuacions més significatives relacionades amb la construcció d’aquesta nova infraestructura litoral és la desaparició d’aquesta escullera que ocupa part de la zona marítima terrestre, i que formava part de les instal·lacions de la “Compañía Logística de Hidrocarburos” (CLH), antiga CAMPSA, i que forma una barrera visual que amb les obres del passeig desapareixerà.

La desaparició d’aquesta barrera farà possible que es pugui veure la platja del pont del Petroli des de la seva part central i també millorarà l’accés a la sorra. Aquesta actuació també afectarà als accessos i a la platja del Coco i del pont del Petroli, als cartells informatius, dutxes i jocs infantils instal·lats a la zona.

Tant punt sigui possible es farà un accés provisional mentre durin les obres per poder tenir accés al pont del Petroli

Badalona, 17 de novembre de 2010

Esta entrada fue publicada en 4 Instàncies i Peticions, 6 Platges y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ublk

Por favor, escriba el texto anterior: