EL CIUTAT BADALONA PARTICIPA EN LA MEDITERRANIAN TALL SHIPS REGATTA 2013: ACTE DE COMIAT I DESFILADA D’EMBARCACIONS

Benvolguts i benvolgudes, per si és del vostra interés la A.VVFront Maritim:

Us informem que el CIUTAT BADALONA participa en la MEDITERRANIAN TALL SHIPS REGATTA 2013, que parteix el 24 de setembre de Barcelona (Port Vell) cap als ports de Toulon (França) i La Spezia (Itàlia).

Relacionat amb aquesta festa de la navegació tradicional, que situa a Badalona a través del seu clàssic en l’esfera internacional, no us hi podeu perdre dues cites importants convocades en el mateix Port.

Us demanem la vostra presència en els actes  i la màxima difusió d’aquesta  informació amb els vostres clients i contactes, així com la col.locació del material gràfic que acompanyem en els vostres recursos a la xarxa digital (web, facebook d’empresa…).

DISSABTE, 21 DE SETEMBRE, A LES 9.30 HORES. -Acte simbòlic de comiat al Ciutat Badalona en el Moll de Capitania cap a Port Vell. Hi haurà una explicació de la regata, presentació de les tripulacions i actuació dels Castellers de Badalona i el Cantaquetx. Posteriorment, embarcament i acompanyament de la flota de iots fins a Barcelona. Volem comptar amb la vostra presència per animar els nostres grumets en la seva estrena en les regates de clàssics, que han estat formats a través del Programa de Navegació per a Joves de l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona.

DEMANEM PODER AGLUTINAR  EL MÀXIM DE PERSONES PER ACOMPANYAR EL QUETX EN EL SEU TRAJECTE FINS A PORT VELL, ORGANITZANT UNA FLOTA DE BADALONA PER LA TALL SHIPS

DIMARTS, 24 DE SETEMBRE, DE LES 11.00H A LES 16.00H.- Venir al Port per presenciar des del dic de recer la desfilada de les trenta embarcacions que participen en la TSR davant del litoral de les aigües de Badalona, des de les 11.00h fins a les 16.00h, aproximadament, fins que se situïn en la boia de sortida cap al primer port de destinació, el port francès de Toulon. Adjuntem la situació de la boia.

image003

 

image002

Esta entrada fue publicada en 1 Tallers i Activitats del barri y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

q0rJ

Por favor, escriba el texto anterior: