Unió de les línies d’autobús B7 i B44

Us traslladem les darreres informacions al voltant de la unió de les línies d’autobús B7 i B44pendent d’aprovació al Consell Metropolità i que està prevista que entri en vigor a partir del proper mes de febrer.

El passat 23 de desembre el regidor Francesc Duran va mantenir una reunió tècnica entre el Departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Tusgsal, on es va continuar parlant de la fusió de la B7 + B44.

Un cop s’aprovi al Ple de l’AMB i se sàpiga la data exacte d’entrada en funcionament anirà acompanyat d’una campanya de comunicació a tota la ciutadania.

Millores del servei al barri de la Mora, el Port i Front Marítim de Badalona

El conjunt de les actuacions aporten a la xarxa les següents millores globals:

  • Millor connexió entre el Front Marítim i el centre de Badalona: La fusió de les línies B7 i B44 permet que des del Front Marítim i la Móra s’ampliï la cobertura de servei al Centre de Badalona, passant per les vies de Francesc Layret i la Via Augusta, on es connecta amb la resta de línies de la xarxa i acosta als principals equipaments de la ciutat.
  • Ampliació de connexions pels veïns de Pomar, la Morera i Canyadó: Igualment, aquesta fusió comporta una ampliació de connexions des d’aquests barris, que ara tindran connexió directa amb el Front Marítim, les platges, el Port i Sant Adrià de Besòs.
  • Millor connexió entre Pomar i estació de Rodalies: El tram de la línia B4 entre l’estació de Rodalies i Pomar queda reforçat amb la línia B7 des de la mateixa estació.
  • Ampliació de l’oferta de servei els dissabtes i feiners d’agost entre el Centre i Pomar: Donat que la línia B7 circula tots els dies de la setmana i durant tot l’any el tram de línia ampliat fins a Pomar suposarà una millora de l’oferta de servei els caps de setmana i durant tot el mes d’agost als barris de Casagemes, Canyadó, la Morera i Pomar.
  • Eliminació dels problemes de regulació a Mn. Anton Romeu: La fusió de les línies B7 i B44 comporta la supressió de dues parades de regulació en dos punts conflictius del centre de la ciutat. Per una banda a la parada de Mn. Anton Romeu (B7) i per l’altra a la parada de Martí Pujol (B44).
  • Augment de la freqüència de pas, homogeneïtzant a 20 minuts i ampliació de la cobertura horària als barris del Front Marítim: La línia resultant que es proposa tindrà un interval de pas de 20 minuts homogeni durant tot el dia, de manera que els barris del Front Marítim veuen incrementada l’oferta de servei (actualment és de 35 minuts al llarg del dia i de 20 minuts en hora punta). També s’amplia la cobertura horària de servei, allargant el servei al vespre fins a dues expedicions més.

Recorregut de la línia resultant

  • El recorregut resultant de la línia seria la suma dels dos itineraris sense afectar la cobertura actual de servei. Així doncs, la fusió contempla el recorregut de la línia B44 des de Pomar fins a l’avinguda de Martí Pujol (actual origen i final) i des d’aquesta parada continuaria amb el recorregut de la línia B7 fins a l’estació de St. Adrià.
  • En el sentit contrari, des de l’estació de St. Adrià circularia com a línia B7 fins al Centre de Badalona (metro Pompeu Fabra), afegint la parada de l’estació de Rodalies, i a partir d’aquest punt continuaria el viatge fins a Pomar seguint el recorregut de la línia B44.

image001

Rebeu una cordial salutació

Núria

Esta entrada fue publicada en 4 Instàncies i Peticions y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

YS2SK

Por favor, escriba el texto anterior: